BRiX housing

BRiX housing is het grootste onafhankelijke woningagentschap met huisvesting en commercieel vastgoed in regio Venlo. We werken alleen samen met betrouwbare verhuurders, garanderen goede accomodaties en voor een eerlijke prijs.

Huisvesting zoals het hoort

Op zoek naar een leuke studio of een mooi appartement in Venlo? Welkom bij BRiX housing!

Wij garanderen optimaal woonplezier in de leukste, tofste en meest unieke woningen van Venlo. Op zoek naar een industriƫle studio of juist een karakterisitek appartement in en rondom Venlo? Look no further!

Bij BRiX housing vind je woningen met huurprijzen zowel onder als boven de huurgrens. Wij zijn transparant, open over onze procedures en werken niet met inschrijfgelden. Er zijn geen verborgen en onvoorziene kosten en de foto's vertegenwoordigen op een juiste manier de accomodatie. Bij ons is wonen mogelijk voor iedereen, eenvoudig en inzichtelijk! 

Studentenhuisvesting

Ben je op zoek naar een (on)gemeubileerde studentenkamer of een studentenstudio in Venlo? Wij bieden woonruimte in regio Venlo in alle soorten en maten, van 'klein en goedkoop' tot ' enorm en luxueus'.

Commercieel vastgoed

We verzorgen ook het beheer van commercieel vastgoed zodat jij er geen omkijken meer naar hebt.  Wil jij het beheer van jouw winkel-of kantoorruimte, garagebox of loods aan ons overlaten? Kijk dan op www.vastgoedbeheervenlo.nl voor meer informatie!