Home

Over ons

Brix housing is het grootste onafhankelijke woningagentschap voor studenten, young professionals en expats in regio Venlo. We werken alleen samen met betrouwbare verhuurders, garanderen goede accomodaties en voor een eerlijke prijs.

Uit onze jarenlange ervaring weten we hoe moeilijk het kan zijn om een leuke studentenkamer, studio of appartement te vinden in regio Venlo. En soms heb je te maken met duistere agentschappen, accomodaties die niet voldoen, belachelijke huurprijzen of onverwachte extra kosten.

Huisvesting zoals het hoort

Brix housing houdt van transparantie en heeft alle procedures inzichtelijk gemaakt zodat iedereen weet waar ze aan toe zijn. We weigeren het om te werken met lidmaatschappen, absurde huurprijzen, verborgen en onvoorziene kosten, wachtlijsten en speciale gunsten. We maken huisvesting voor iedereen eenvoudig en inzichtelijk!

Studentenkamers in Venlo

Ben je op zoek naar een (on)gemeubileerde studentenkamer of een studentenstudio in Venlo? Wij bieden studenten woonruimte in regio Venlo in alle soorten en maten, van 'klein en goedkoop' tot ' enorm en luxueus'.